Welkom Hier Rotterdam

Informatie

Kom op zaterdag 20 januari naar het Welkom Hier Rotterdam Festival in Theater Zuidplein. Kom genieten van een programma van en voor oude en nieuwe Rotterdammers! Samen laten we zien dat er in Rotterdam solidariteit is met vluchtelingen.

Het Welkom Hier Festival wordt georganiseerd door mensenrechtenorganisatie Justice and Peace Nederland, platform Rotterdam verwelkomt vluchtelingen, gemeente Rotterdam (programma Wijsamenleving), Vluchtelingenwerk Zuidwest Nederland en tal van betrokken burgers en maatschappelijke organisaties in Rotterdam.

Wil jij ook mee doen?

Ben je betrokken bij of ken je een leuk initiatief voor vluchtelingen in de Rotterdam? Ken je vluchtelingen die een eigen initiatief zijn gestart? Wij komen graag met je in contact! We zoeken nog leuke initiatieven die op de initiatievenmarkt kunnen staan. Ook ideeën voor ons podiumprogramma zijn van harte welkom. Stuur een mailtje naar Liselot van Zantvoort, l.van. zantvoort [at] justiceandpeace.nl met je idee of informatie over het initiatief. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het programma

We zijn momenteel druk bezig het programma in elkaar te zetten. Zodra hier meer over bekend is zullen we dat online zetten.

U kunt rekenen op muziek, inspirerende verhalen, films, dichters, theater, eten en drankjes, een initiatievenmarkt en kinderactiviteiten.