Welkom Hier Fryslân

Informatie

Kom op zaterdag 23 september naar het Welkom Hier Fryslân Festival in Doarpshûs it Heechhout in Berltsum van 13.00 tot 17.00 uur. Kom genieten van een programma van en voor (nieuwe) Friezen! Samen laten we zien dat er in Fryslân solidariteit is met vluchtelingen. Reken op een gezellige markt waar je meer te weten komt over activiteiten in de stad van en voor vluchtelingen. Verder is er een divers programma met muziek, theater, inspirerende verhalen, pitches, debat en Ted Talk. Samen vieren we een kleurrijk Fryslân!

Wil jij ook mee doen?

Ben je betrokken bij of ken je een leuk initiatief voor vluchtelingen in de Fryslân? Ken je vluchtelingen die een eigen initiatief zijn gestart? Wij komen graag met je in contact! We zoeken nog leuke initiatieven die op de initiatievenmarkt kunnen staan. Ook ideeën voor ons podiumprogramma zijn van harte welkom. Stuur een mailtje naar Liselot van Zantvoort, l.van. zantvoort [at] justiceandpeace.nl met je idee of informatie over het initiatief. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het programma

We zijn nog druk bezig met de invulling van het programma. Zodra hier meer over bekend is zullen we het hier op de website plaatsen.