Welkom Hier Ede

Informatie

Tijdens het gratis festival in Theater Cultura kunnen alle Edenaren kennismaken met de vele initiatieven en activiteiten voor en met vluchtelingen in de stad. Samen laten we zien dat Ede solidair is met vluchtelingen. Binnenkort zullen we meer informatie plaatsen over het programma

U kunt in ieder geval rekenen op muziek, inspirerende verhalen, films, dichters, theater, eten en drankjes, een initiatievenmarkt en kinderactiviteiten.

Wil jij ook mee doen?

Ben je betrokken bij of ken je een leuk initiatief voor vluchtelingen in de Ede? Ken je vluchtelingen die een eigen initiatief zijn gestart? Wij komen graag met je in contact! We zoeken nog leuke initiatieven die op de initiatievenmarkt kunnen staan. Ook idee├źn voor ons podiumprogramma zijn van harte welkom. Stuur een mailtje naar Liselot van Zantvoort, l.van. zantvoort [at] justiceandpeace.nl met je idee of informatie over het initiatief. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het programma

We zijn momenteel druk bezig het programma in elkaar te zetten. Houd deze website en Facebook in de gaten voor de laatste bevestigingen.