Binnen!

Informatie

Om te zorgen voor beter begrip en meer contact tussen ‘nieuwe’ en ‘oude’ Hagenezen organiseren wij het huiskamerfestival Binnen! op zaterdag 23 maart in Den Haag.

Woonkamers: Tijdens dit gratis huiskamerfestival openen Hagenezen, statushouders en Nederlanders, hun deuren voor elkaar. In iedere huiskamer vindt een andere activiteit plaats. Denk aan een optreden van de Congolese singer-songerwriter Paul Hagayi, een dansworkshop in Dabke en Zumba, workshop Arabische kalligrafie en Syrische en Somalische kookworshops. Het volledige programma is hieronder te zien.

Eindfeest: Na het programma in de huiskamers kunnen bezoekers samen met hun nieuwe vrienden feestvieren in buurtcentrum De Mussen tijdens een groot eindfeest, met een gratis diner, Malek’s modeshow en verschillende optredens, waaronder CocoNaff & friends. Het belooft een gezellige en drukke dag te worden! 

Aanmelden? Stuur een e-mail met jouw top 3 van de activiteiten in de woonkamers naar hanna.russchenberg@justiceandpeace.nl en of je naar het eindfeest komt.

Entree is gratis!

Het programma

Tijden:

Woonkamers: 15.30-17.00 uur, verspreid in Den Haag
Eindfeest: 17.30-22.00 uur, in buurtcentrum De Mussen

 

Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates: www.facebook.com/binnenfestival


Wil jij ook mee doen?

Stuur een bericht via onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mede mogelijk gemaakt door: