Doe mee

Ben jij al een initiatief gestart voor en met vluchtelingen? Doe mee met Welkom Hier en inspireer anderen door te laten zien wat je doet.

Bij Welkom Hier staat de initiatievenmarkt centraal, waar het initiatieven voor en met vluchtelingen samen met geïnteresseerde bezoekers bij elkaar brengt. Een markt van vraag en aanbod, inspiratie en ontmoetingen! Een markt waar jij ook kan staan.

  • Zoek je nog wat menskracht, spullen of specifieke ervaring voor jouw initiatief? Op de markt kan je je vraag bij bezoekers neerleggen en wie weet vindt je wel een passend aanbod.
  • Maak kennis met andere initiatieven voor vluchteling in de buurt. Deel ervaringen met elkaar en misschien liggen er wel kansen voor samenwerking.
  • Laat van jouw initiatief horen! Op de markt geven wij samen een sterk geluid dat Nederland een gastvrij land is.

Voor de organisatie van Welkom Hier zoeken wij altijd initiatieven die willen meedoen. Wordt er een Welkom Hier bij jou in de buurt georganiseerd? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en meld je aan.

Is er (nog) niet een Welkom Hier bij jouw in de buurt, organiseer er dan zelf een. Klik hier voor meer informatie over het zelf organiseren van Welkom Hier.

Ja, ik wil graag meedoen met Welkom Hier – laat hier je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.